Madebyzen Athena Grey
(üveg diffúzor)

Gyártó/Márkanév: madebyzen®

Kinek ajánlott: Babának 0-1 éves korig Kisgyereknek 1-3 éves korig Gyereknek 3-6 éves korig Gyerekeknek 6 éves kor felett Felnőtteknek Várandós kismamának Szoptatós kismamának Nőnek változó kor idején
Ultrahangos aroma diffúzor kézi készítésű üveg búrával.

  92.90 €

Raktáron
kus

Termékleírás

 

Az Athena csodálatos designú, tökéletesen kialakított üvegbúrával rendelkező ultrahangos aroma diffúzor, amely szürke és rózsaszín árnyalatban érhető el.

Kitűnően illeszkedik a pipere asztalra vagy parfümpolcra a hálószobánkba. Lágy kellemes környezetet biztosít számunkra a LED világítással, ami segít a relaxációban, és segít előkészülni a tökéletes nyugalmas éjszakához.

Hatékonyan használhatja világítás nélkül is, egy különleges aromásított éjszakáért!

Ez az elegáns aroma diffúzor egy igazi luxus Spa érzést nyújt, ahogy szétoszlatja az Ön által választott illatot a térben, miközben különleges környezetet teremt az üvegburán keresztül szétszóródó árnyék mintáknak köszönhetően.

Az Athena aroma diffúzor fényűző kombinációja a legkorszerűbb ultrahangos technológiának és az elegáns designnak.

Egyszerre nyújt ragyogást és megnyugvást bármely helyiségnek, egy érzéki jó közérzetet biztosítva veszélyes nyílt láng és káros füst nélkül.

Tegyen vizet és néhány cseppet kedvenc illóolajából a diffúzorba, majd kapcsolja be a készüléket, és azonnal élvezheti a finom illatosított hideg párát. Ez a legjobb módja, hogy az illóolajokat a térbe juttassuk, anélkül, hogy felmelegítenénk, így megvédhetjük az esszenciális olajok fontos komponenseit.

Azonban ha nem szeretne semmilyen illóolajat használni, akkor is élvezheti a párásítás előnyeit. Amely ideálisan ellensúlyozza a napjainkban sokat használt központi fűtés és légkondicionáló berendezések szárító hatását.

Az Athena aroma diffúzor automatikus kikapcsoló rendszerrel van ellátva - amikor vízszint egy bizonyos szint alá esik, a készülék kikapcsol. Biztonságosan alkalmazható gyermekek és kisállatok mellet.

Aroma diffúzor, mini párásító készülék biztonságos automata kikapcsoló rendszerrel. Világítás nélkül is üzemeltethető, így ideális éjszakai használatra.

Csodálatos hangulatot és kellemes légkört teremt az általa kibocsátott illatokkal és fényhatásokkal.

Nagyszerű ajándék ötlet! Exkluzív csomagolásban szállítjuk!

 

A készülék paraméterei:

Anyaga: Üveg

Üzemidő: 5 óra

Víztartály: 100ml

Világítás: Egyszínű meleg sárga

Hangulatvilágítás: Csak párával működik

Fényerő: Nem szabályozható

Üzemmód: Folyamatos működés

Párakibocsájtás: Nem szabályozható

Hálózati csatlakozás: 240 V

Teljesítmény: 12 W

Mérete: 106,5 x 105,5 x 178 mm

 

Az ultrahangos diffúzor alkalmas az illóolajok párologtatására és emellett párásítja, tisztítja és illatosítja is a levegőt.

A modern technológián alapuló ultrahangos diffúzorok magasfrekvenciájú elektromos, ultrahangos vibráció segítségével, a víz és illóolaj elegyét mikro molekulákká törik, így finom, aromás hideg gőzt képeznek belőle.

Ez a mikromolekulákból álló aromás gőz hosszú ideig a levegőben marad, ezáltal párásítja és  javítva annak minőségét. 

Az aromadiffúzor víz és illóolaj hozzáadásával működik. Nem használ hőt, így az illóolaj megőrzi minőségét és terápiás tulajdonságait.

Az ultrahangos diffúzor bármely évszakban használható. A légfrissítés, párásítás és illatosítás sokkal egészségesebb módját kínálja, mint a szintetikus légfrissítők és illatgyertyák.

Az illóolajok vírusellenes, antibakteriális és antiszeptikus tulajdonságaiknak köszönhetően tisztítják a levegőt, megölik a vírusokat, baktériumokat, valamint segítenek megakadályozni a gombák és a penész kialakulását.

Az illóolaj-víz keverékéből álló finom köd a helyiségben szétterjedve fizikai, lelki és érzelmi harmóniát alakít ki, valamint megteremti a vágyott hangulatot.

Nagyon halkan működik, így a meditálásban, elalvásban sem zavar.

Használható az év minden napján. Biztonságos a család legkisebb tagjai számára is.

Egyaránt ideális az otthoni és munkahelyi haználatra is, akár pihenünk, tanulunk vagy dolgozunk.

 

Figyelmeztetés!

  • Minden esetben szobahőmérsékletű, tisztított -, ionizált - vagy desztillált vizet használjon!Számos helyen nagyon kemény a víz, ezeken a területeken a vízkövesedés elkerülése érdekében javasoljuk a desztillált víz alkalmazását én ne használjon csapvizet!
  • Ne töltse a vizet a "MAX" jelzés fölé.
  • Használat után tisztítsa meg a készüléket, és ne engedje, hogy a víz leülepedjen benne.
  • A párologtatásra mindig minőségi, 100%-os tisztaságú és természetes illóolajat használjon.
  • Az illóolajok alkalmazását illetően kérje ki szakképzett aromaterapeuta tanácsát!