Alumínium mentes dezodor nőknek

Gyártó/Márkanév: Wise Tree Naturals

Kinek ajánlott: Várandós kismamának Szoptatós kismamának Nőnek változó kor idején Felnőtteknek
Nőknek tervezett alumínium mentes dezodort természetes hatóanyagokból.

100ml  4.90 €

Raktáron 2-5 napon belül.
kus

Termékleírás

 

Fontos tudnia, az izzadás természetes és egészséges folyamat. A fő problémát az okozza, miként semlegesítsük a kellemetlen szagokat. A hagyományos, gyenge minőségű deok eltömítik a hónalj méregtelenítő mirigyeit. Mivel ezek a deok különféle vegyszereket, például alumínium-származékokat juttatnak a hónaljára, megakadályozzák, hogy a szervezete természetes módon méregtelenítsen. A női test ezen fontos mirigyei ily módon gyakorlatilag működésképtelenné válnak. Mivel a méreganyagok többsége képtelen távozni a szervezetből, mindez később komoly betegségeket okozhat. Ennek fényében akarja tovább mérgezni magát a gyenge minőségű deókkal?

A WTN alumínium mentes dezodor nőknek azért más, mint a többi, mert tisztán tartja pórusait azok eltömítése helyett, így újra fellélegezhetnek az egykor eltömített mirigyei. Ráadásul a legnagyobb hőségben is búcsút inthet a kellemetlen szagoknak ezzel a teljesen egészséges alapanyagokból összeállított üde permettel!

A WTN nőknek tervezett alumínium mentes dezodort természetes hatóanyagokból alkották meg. A gyógynövény- és illóolaj összetevői elejét veszik az izzadásnak, megszüntetik a kellemetlen szagokat, miközben óvják és ápolják bőrét, hogy vonzó és magabiztos lehessen egész nap.

 

A WTN nőknek tervezett natúr, alumínium mentes dezodor használata során ezekkel a hatásokkal számolhat, az összetevők hatása és a vásárlók visszajelzései alapján:

 • Összehúzza, ám nem tömíti el a pórusait, ezáltal mégis mérsékli az izzadást.
 • Semlegesíti a kellemetlen szagokat.
 • Fertőtlenít és gátolhatja a baktériumok elszaporodását.
 • Regenerálja és táplálja bőrét.

 

A nők számára alkotott dezodor néhány további helyzetben is remekül bevált:

 • Kiválóan semlegesít bármilyen szaggal, például cigarettafüsttel vagy menzaszaggal, ételszaggal átitatódott ruhát.
 • Lábszagra, izzadt láb ápolására szintén hatékony.
 • Erős fertőtlenítő hatása miatt akár pattanásos bőrfelületek helyi fertőtlenítésére is alkalmazható.
 • Ha már megizzadt, használja ismét a dezodort. A készítmény semlegesíti a már meglévő izzadságot.
 • Nem hagy foltot a ruhán.

 

HA ELŐSZÖR HASZNÁLS NATÚR, alumínium mentes DEZODORT, FONTOS TUDNIA:

Végre megszabadult a szintetikus és mérgező izzadtság gátlóktól, így a szervezet végre fellélegezhet. Ne lepődjön meg, hiszen több mint valószínű, hogy intenzív méregtelenítésbe kezdhetnek az eddig eltömített mirigyei. Ennek akár lehetnek tünetei: viszketés, kellemetlen szagok, enyhe bőrirritáció, vagy kisebb foltok. Mindez természetes folyamat. Néhány hét múlva a káros következmények maguktól is elmúlnak, és szervezete újrakezdi természetes, harmonikus működését.

 

A WTN alumínium mentes dezodor nőknek összetevői:

A WTN alumínium mentes dezodor nőknek megalkotásakor kizárólag olyan összetevőket használtunk, amelyek nem jelentenek veszélyt az egészségre, továbbá megfelelnek a BDIH (Német Gyógyászati, Reformárú és Testápolószerek Gyártóinak Ipari és Kereskedelmi Szövetsége) által megfogalmazott feltételeknek. Ez az egyik legszigorúbb kritériumrendszer Európában. A BDIH feltételeinek amúgy a magyar gyártók többsége nem felel meg.

 

Használata:

Felrázás után 2-3 pumpálás (kb. 20 cm-ről) hónaljanként.

 • Testpermetként, és alternatív módon szagok eltűntetésére (pl. lábszag, ételszag ruháról stb) is használható.
 • Már kialakult izzadtság közömbösítésére szintén alkalmas.
 • Ruhán nem hagy foltot.
 • Használat során az illatát néhány percen belül elveszíti; ezért parfümökkel együtt is alkalmazható.

 

Összetevők (INCI):

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Bicarbonate, Glycerin, Polyglyceryl-10 Laurate, Tocopheryl Acetate, Chamomilla Recutica Extract, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Salvia Officinalis Oil, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, D-Limonene, Eugenol.

 

Figyelmeztetés:

 • Ne használja a szemei környékén, irritált vagy sérült bőrfelületen.
 • Amennyiben allergiára utaló tüneteket tapasztal, a készítményt bő vízzel mossa le, és hagyja abba a használatát.
 • Mivel a legtöbb izzadásgátló dezodor azon az alapelven működik, hogy elzárja a pórusokat, amint a bőrének lehetősége van „lélegezni” azt meg is teszi. Néhány esetben ezt észre sem veszi, viszont a korábbi életmódtól, életkortól és számos egyéb tényezőtől függően a szervezete heves méregtelenítésbe is kezdhet. Ez mérséklődik 1-2 héten belül, de úgy véljük jó ha tud róla.

 

Származási hely: Magyarország