Alumínium mentes dezodor férfiaknak

Gyártó/Márkanév: Wise Tree Naturals

Kinek ajánlott: Felnőtteknek
Természetes hatóanyagokat alkalmazó, alumínium mentes dezodor.

100ml  4.90 €

Raktáron 2-5 napon belül.
kus

Termékleírás

 

Fontos tudnia, az izzadás természetes és egészséges folyamat. A fő problémát az okozza, miként semlegesítsük a kellemetlen szagokat. A hagyományos, gyenge minőségű deok eltömítik a hónalj méregtelenítő mirigyeit. Mivel ezek a deok különféle vegyszereket, például alumínium-származékokat juttatnak a hónaljára, megakadályozzák, hogy a szervezete természetes módon méregtelenítsen. Így ezen fontos mirigyek gyakorlatilag működésképtelenné válnak. A méreganyagok többsége nem tud távozni a szervezetből, ami később több komoly betegség okozója is lehet.

Ezért fontos meggondolni, melyik deot választja!

Ha igényes, ad magára, ráadásul fontos Önnek az egészsége és végleg, ám kíméletesen leszámolna ezzel az érzékeny problémával, akkor a WTN alumínium mentes dezodor férfiaknak a legjobb megoldás!

A WTN természetes hatóanyagokat alkalmazó, alumínium mentes dezodorai mindenben eltérnek az eddig használt izzadtság gátlóitól. Mi ugyanis nem akarjuk teste méregtelenítő rendszerét leblokkolni azáltal, hogy eltömítjük a pórusait! Komoly tudományos kutatásaink során arra az eredményre jutottunk, hogy az ideális megoldást a gyógynövények és az illóolajok jelentik az Ön számára.

A WTN alumínium mentes dezodor férfiaknak az alkalmazott gyógynövények és az illóolajok hatásának köszönhetően tompítja az izzadás mértékét, enyhíti a kellemetlen szagokat, s nem utolsó sorban a bőrét is táplálja.

 

A WTN férfiaknak tervezett natúr, alumínium mentes dezodor használata során ezekkel a hatásokkal számolhat, az összetevők hatása és a vásárlók visszajelzései alapján:

 • Összehúzza, ám nem tömíti el pórusait, ezáltal mérsékelni tudja az izzadást.
 • semlegesíti és elnyeli a kellemetlen szagokat,
 • a vízmegkötő tulajdonságú növényi kivonatoknak köszönhetően a kiszáradás mértéke csökken,
 • fertőtlenít és gátolhatja a baktériumok elszaporodását,
 • regenerálja és táplálja bőrét.

 

Férfiaknak tervezett dezodor néhány további helyzetben is remekül bevált:

 • Kiválóan semlegesít bármilyen szaggal, például cigarettafüsttel vagy menzaszaggal, ételszaggal átitatódott ruhát.
 • Lábszagra, izzadt láb ápolására szintén hatékony.
 • Erős fertőtlenítő hatása miatt akár pattanásos bőrfelületek helyi fertőtlenítésérére is alkalmazható.
 • Ha már megizzadt, használja ismét a dezodort. A készítmény semlegesíti a már meglévő izzadságot.
 • Nem hagy foltot a ruhán.

 

HA ELŐSZÖR HASZNÁL NATÚR, alumínium mentes DEZODORT, FONTOS TUDNIA:

Végre megszabadult a szintetikus és mérgező izzadtság gátlóktól, így a szervezet végre fellélegezhet. Ne lepődjön meg, hiszen több mint valószínű, intenzív méregtelenítésbe kezdhetnek az eddig eltömített mirigyei. Ennek akár lehetnek tünetei: viszketés, kellemetlen szagok, enyhe bőrirritáció, vagy kisebb foltok. Mindez természetes folyamat. Néhány hét múlva a káros következmények maguktól is elmúlnak, és szervezete újrakezdi természetes, harmonikus működését.

 

A WTN alumínium mentes dezodor férfiaknak összetevői:

A WTN alumínium mentes dezodor férfiaknak megalkotásakor kizárólag olyan összetevőket használtak, amelyek nem jelentenek veszélyt az egészségére, továbbá megfelelnek a BDIH (Német Gyógyászati, Reformárú és Testápolószerek Gyártóinak Ipari és Kereskedelmi Szövetsége) által megfogalmazott feltételeknek. Ez az egyik legszigorúbb kritériumrendszer Európában. A BDIH feltételeinek amúgy a magyar gyártók többsége nem felel meg.

 

Használata:

Felrázás után 2-3 pumpálás (kb. 20 cm-ről) hónaljanként.

 • Testpermetként, és alternatív módon szagok eltűntetésére (pl. lábszag, ételszag ruháról stb) is használható.
 • Már kialakult izzadtság közömbösítésére szintén alkalmas.
 • Ruhán nem hagy foltot.
 • Használat során az illatát néhány percen belül elveszíti; ezért parfümökkel együtt is alkalmazható.

 

Összetevők (INCI):

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Bicarbonate, Glycerin, Polyglyceryl-10 Laurate, Tocopheryl Acetate, Chamomilla Recutica Extract, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Salvia Officinalis Oil, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, D-Limonene, Eugenol

 

Figyelmeztetés:

 • Ne használja a szemei környékén, irritált vagy sérült bőrfelületen.
 • Amennyiben allergiára utaló tüneteket tapasztal, a készítményt bő vízzel mossa le, és hagyja abba a használatát.
 • Mivel a legtöbb izzadásgátló dezodor azon az alapelven működik, hogy elzárja a pórusokat, amint a bőrének lehetősége van „lélegezni” azt meg is teszi. Néhány esetben ezt észre sem veszi, viszont a korábbi életmódtól, életkortól és számos egyéb tényezőtől függően a szervezete heves méregtelenítésbe is kezdhet. Ez mérséklődik 1-2 héten belül, de úgy véljük jó ha tud róla.

 

Származási hely: Magyarország